dayyum !!


✿ wewittttt 

oppps sori sori sori
salam semua!!




sumpah excited tapi kena cover 
sebab mask kat muke belum kering!!!!

banyak sangat nak cerita malam ini tapi takot yang membaca muntah monggek pulak kang~
so saye just sentuh secara dasarnye sahaja okies bebehs!

first thing first,
secara officialnye saye dah tamat sem 3~
wahh wahh wahh wahh....
lega rasenye mase serahkan paper OMR tadi kat dewan exam...
fuhhhh,ringan sket kepala ni!
(padahal satu subjek je ko amik halyda oiiii~)
so,barang pun dah siap packing and bile mentari esok menjelma,
adiossss UKM!!
see you next sem :)

yang kedua pulak...
ni lebih kearah bad news kot!
sepatutnye saye dah sampai kat rumah pakcik di Kepong,
tapi disebabkan isteri dye balik kampung di Pahang....
dayyummmm,saye stuck kat UKM lagi!
takkan saye je dengan pakcik saye je kat rumah tu...
isssshhh tak manes,tak manes :)
kan kan kan akak-abang maneess sekalian??

motif utama saye nak setinggan di rumah beliau ialah...

-boleh tengok tv puas-puas (dye ade channel E!).
-ade air sejuk dalam peti ais..... slurpppppp~~
-bilik yang bakal saye tidur tu ade aircond!
-saye nak tumpang tinggal barang,kaloo tak kancil ketot saye berat,sebab banyak barang :(
 dan alasan yang paling utama ialah.....

-SAYA RENDU RIYAD DAN NURUL!!

*sapekah mereka ini.......??

mereka ini ialah sepupu saye yang sangat comel!!
geram.geget.ciumcium!!!
nurul baru setaun lebih dan adiknye baru je 7 bulan!!!!!
comeyyyyyyynyeeeeww !!
oooooooohhhhhh,cepatlah saye kawen!!!!

mereka berdua sangat comel sampai saye rela je bile riyad muak kat bahu saye dan nurul asyik punggah beg tangan saye!!
saye sangat susah sikit nak layan budak-budak tapi this one,

they are the only exception bebehs!

itulah pasal saye tergedik-gedik sangat nak pegi rumah pakcik saye ni.....
sighhhh,takde rezeki kot.
rase sedeh sangat..kalah perasaan mase clashhhh dulu~

okies,yang ketiga pulak..
inilah kali terakhir saya akan online and update....
*okies,hentak kepala di dinding sekarang!
seperti yang anda tahu,adek ke-3 saye akan hadapi PMR
dan secara automatik,internet di rumah jatuh hukum haram!!
yuppp,entah bile dapat online pun tatau!
nampaknye kena keje kot,so dat buleh beli cheesy wedges kat KFC dan lepak selama 5 jam..
ahaks!
kepada mereka yang men-follow blog saye,
arigato gozaimas!!
tanpa anda,sapelah saya ini~
wewitttt,ayat macam menang anugerah Oscar :)

dan yang terakhir,
tadi saye sebuk blogwalking...
sonok betol bace blog-blog orang laen..!!
sampai lupe jap nak solat isyak...#malulahhhhhh
so saye pun solatlah isyak dan diakhiri dengan doa agar perjalanan saye ke KL sentral esok baik-baik belaka!
kenapa saye ke sana?
sebab mama dan abah saye akan tiba dari Ipoh dan kami akan bertolak balik ke Ipoh dengan kancel ketot saye :)
ye.....mama saye still tak percaya kat saye untuk drive sorang-sorang balik Ipoh.......
#tataulah bile mama nak percaya#

berbalik kepada cerita yang asal tadi,
after solat,saye pun applylah mask di muka saye!
hoh hoh hoh..
sejak muke saye makin bersih ni,
saya sangat menjaga muka saye ye kakak2 dan abang2!

$past experiance is a good teacher,right!$

after dah apply mask kat muke..
*sumpah macam hantu!! tatot :(
saye pun bukalah blog saye.
tibe-tibe ade komen dan yang paling membuatkan saye rase macam nak lari satu UKM dengan mask di muka ialah..

blog saye tersenarai dalam list TERJAH bersama MYOBW!!!!!

dusssssshhhhh,jatuh pengsan jap!

okies dah sedar~~

hehehehehe 
nampak benor excitednye kak halyda oiii...!!
jakun bebenor yonggggg~

TQ SO MUCH #MYOBW :)

*link atas ini ialah link ke blog tersebut 
dimana blog saye tersenarai :)

saye ni bukannye hebat sangat dalam dunia blog ni
so,harap-harap sesape yang datang blog ini enjoylah ye bace ape yang saye mepek kat sini..
saye ni memang suke mepek,bak kate mama saye!

tatau nape saye excited sangat!!
//....yang penting, saye memang excited!!....\\



itulah dye antara rentetan perkara yang saye rase patut dihiglightkan untuk hari ini...
actually banyak lagi nak citer..
tapi saye kena basuh mask and tidurlah :( :(
sebab esok pukul 7 pagi kena bertolak dah pegi KL Sentral..
takot jammed pulak kat sane
boleh pengsan dengar mama saye bagi 
ceramah minggu ini tau korang!!

anyway,stay true to yourself bebehs.
 till then my little sweety apple pie!
#ahhh laparlah pulak,nom nom nom!

salam and good nyte :)







2 ✿ panda comel ✿:

AmalinaNashihin said...

awhh. maybe stop blogging for awhile? T.T

halyda hisham (^_^)v said...

no no no.
not going to stop :)
think of it as a blog "rehab"!
hahaahha (^_^)v